It is currently 20 Nov 2018, 18:13




 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Weird thing just happened with Twister
PostPosted: 11 Feb 2017, 03:52 
Advanced fan
Advanced fan
User avatar

Joined: 18 Mar 2011, 22:12
Posts: 906
Location: Windsor, Ontario, Canada
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
I was watching "Twister", in glorious Dolby Digital with Manual EX 7.1 Decoding set to on...

Volume was -15db with Dynamic Range Control set to Off, when it suddenly Turned off for no reason at the "Tornado Warning" Scene.

It turns out that scene can trip the Protection Circuit.
I tried it again with Dynamic Range Control set to On,
it was OK.
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird thing just happened with Twister
PostPosted: 11 Feb 2017, 15:57 
Advanced fan
Advanced fan
User avatar

Joined: 22 Nov 2011, 18:54
Posts: 705
Location: United States
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times
Interesting. I have a copy of Twister that I bought a number of years ago. The last time I watched it was with Pioneer CLD-980 which has only 2 channel stereo outputs. I have since upgraded my setup to 5.1 sound. I guess it is time to revisit the movie to see if I can reproduce what you experienced.
_________________
LD
Pioneer CLD-D406
Sony MDP-600
CED
934-54780150, 934.54810350, SJT-200, CED-1, 3-VIP1000, VIP201P
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Weird thing just happened with Twister
PostPosted: 12 Feb 2017, 21:24 
Advanced fan
Advanced fan
User avatar

Joined: 18 Mar 2011, 22:12
Posts: 906
Location: Windsor, Ontario, Canada
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Turns out it was a bit hot....
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: deckarep, Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: