It is currently 28 Nov 2023, 22:54




 Page 1 of 1 [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: [HLD-V700] Won't play with various errors
PostPosted: 21 Aug 2023, 22:25 
Honest fan
Honest fan
User avatar

Joined: 13 Oct 2018, 12:06
Posts: 65
Location: Germany
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times
I finally got everything for a MUSE test setup but the player does not "cooperate".

I have a Pioneer HLD-V700. When inserting a MUSE disc, it spins up and then throws an E-04 error. The rotation speed seems to vary several times before the error occurs.

I retried it several times and also got several E-03 messages. In that case the spindown takes forever.

I also saw E-05 and E-07 once or twice. With E-05 spindown also takes forever.

I also tried a regular NTSC disc (yes, I know it can't be played on that player) and so far "only" got E-03 and E-04.

The laser seems OK, i see red light and it seems to move correctly.

I have absolutely no clue where to start. Any hints? From the error code list it should have something to do with the slider but movement seems ok.

I also had a quick look at the capacitors and couldn't find any leaking ones. Will do a more detailed check later.
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: