It is currently 18 Feb 2020, 19:28

All times are UTC [ DST ]




 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: LDDB advanced search broken?
PostPosted: 14 Jan 2020, 23:25 
Shows curiousity
Shows curiousity
User avatar

Joined: 21 Mar 2018, 04:35
Posts: 17
Location: United States
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times
I tried to do an lddb.com advanced search to show only NTSC laserdiscs from 1984 (Video is: NTSC, Format is: Laserdisc, Year (contents) == 1984), but got back 13 garbage results, none of which were even laserdiscs. Is the advanced search functionality broken?
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: LDDB advanced search broken?
PostPosted: 15 Jan 2020, 00:06 
Advanced fan
Advanced fan
User avatar

Joined: 13 Sep 2012, 23:14
Posts: 805
Location: United Kingdom
Has thanked: 73 times
Been thanked: 68 times
Just tried it & it does appear to be acting oddly.

.
_________________
Everything you think here is in the strictest confidence.
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: LDDB advanced search broken?
PostPosted: 15 Jan 2020, 02:55 
Advanced fan
Advanced fan
User avatar

Joined: 13 Sep 2012, 23:14
Posts: 805
Location: United Kingdom
Has thanked: 73 times
Been thanked: 68 times
Just tried again & it appears to be fine - perhaps a wee glitch?

Hope all okay for you also.

Cheers
_________________
Everything you think here is in the strictest confidence.
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: LDDB advanced search broken?
PostPosted: 15 Jan 2020, 03:42 
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 07 Aug 2002, 23:37
Posts: 2689
Location: Tokyo
Has thanked: 90 times
Been thanked: 225 times
I get 1,162 titles on this search...

Database found 1162 titles on query: Advanced Search
https://www.lddb.com/search.php?adv_search=*&adv_reference=&year=1984&year_op=same&video=1&format=ld

Julien
_________________
LDDb on Facebook!
HLD-X0/X9 | LG-1 RFD-1 MSC-4000 | Lumagen 2144
DHS-8.8 | Oppo 205 | SL-1200G
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: LDDB advanced search broken?  Topic is solved
PostPosted: 15 Jan 2020, 04:27 
Shows curiousity
Shows curiousity
User avatar

Joined: 21 Mar 2018, 04:35
Posts: 17
Location: United States
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times
I figured it out. The correct example posted by the admin was the clue. My search ended in a URL string of:

&year_op=same&no_video=1&no_format=ld

...but the correct example posted by the site admin ended in:

&year_op=same&video=1&format=ld

This made me realize that I was checking the checkboxes for Video and Format, thinking they were "enable" when I now see they are negation operators.

Sorry for the confusion.
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: